Så håller du ordning på hundklubben

Är du ansvarig för en hundklubb har du fullt upp med att både organisera aktiviteter och ta hand om hundar och deras ägare. Mitt i allt detta är det lätt att glömma bort det dagliga underhållet. Här får du tips på utrustning som förenklar arbetet med att hålla efter både ogräs och snö.

När du driver en hundklubb har du ansvar för att se till att det är möjligt att ta sig fram till och från klubben. Detta kan minst sagt vara en utmaning på vintern. De allra flesta har inte råd att satsa på en traktor när det rör sig om mindre ytor som ska ses över. På kellfri.se kan du hitta flera olika ATV modeller och ATV tillbehör som är både smidiga och prisvärda på samma gång.

Rensa ogräs och skotta snö med ATV

Det finns flera olika hundklubbar i landet och Svenska Kennelklubben är hundägarnas riksorganisation. Det finns också kurser för dig som hundklubbsägare och du kan läsa en hel del om tjänstehundar och hundutbildning på Svenska Brukshundklubben. När det gäller underhållet av din lokala hundklubb är det en god idé att satsa på en lättmanövrerad och smidig ATV. Du hittar tillbehör som gårdsharv, harvmatta, vägsladd och olika typer av skopor som passar utmärkt till snöröjning. Du kan även välja att satsa på en saltspridare för riktigt effektiv halkbekäpning.

Du kan också hitta grävaggregat till din ATV om du ska anlägga nya aktivtetsytor där hundarna kan vistas eller delta i planerade aktiviteter som agility eller lydnadsträning. Beroende på vilka behov som din hundklubb har erbjuder Kellfri även ogrässpruta, olika typer av släp och vagnar, vattentank och en hel del annat. En ATV kan med andra ord bli en mångsidig och lättmanövrerad hjälpreda på hundklubben. Kellfri erbjuder dessutom förmånliga delbetalningsalternativ och fri frakt från 95 kronor exklusive moms över hela Sverige.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike