Hunden och huset i fokus

Slitaget på golvet i huset beror lite grann på hur pass stor hund du har och hur du sköter klorna på hunden. Din hund är en del av familjen och kommer att röra på sig precis som ni övriga gör runt i huset. Ju tyngre hund och längre klor, desto fler och grövre repor kan uppstå i golvet. Det är bra om hunden får naturlig nötning på sina klor, klippa dem eller lämna över klippandet till en veterinär, men misströsta inte. Det finns bra billiga golv som följer både mode och trender och gör så att du vågar låta din hund leva det liv som den är värd.

9 week old Brittany spaniel puppy stretching out on the wood floor

Välj ett golv som är slitstarkt

Om du håller på att renovera eller går i tanken på att göra om i huset så är det bra att tänka över vad du väljer för golv. Har du kanske redan en hund i familjen eller går ni med valptankar? I båda fallen är det extra bra med ett parkettgolv som håller både utseendemässigt och tål slitage i många år framöver. Hos Buildor hittar ni både billiga och hållbara parkettgolv, de har ett brett utbud som passar ditt ändamål.

Mode och trender

Vill du följa modet och trenderna så är det inga problem, det finns golv både för den trendmedvetna och den som önskar sig ett golv som är neutralt över tiden. Något som kan vara bra att ta i beaktning är färgen på golvet. Här finns fler saker du bör tänka på innan du väljer parkettgolv.

Hår och smuts

Tänk över färgen på golvet, de flesta hundar tappar mycket hår, speciellt under höst och vår. Detsamma gäller smuts. Hunden har inga skor som de tar av sig när de kommer in, så det är bra om golvet är lätt att rengöra, speciellt i hallen. Hallen är det första dina gäster ser när de kommer hem till dig, så visst är det väl lite extra roligt om det är både snyggt och fräscht. Lär dig att rengöra ditt parkettgolv så att det håller så länge som möjligt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike