Aktiviteter för din hund

Den aktiva hundägaren går ofta med i någon form av hundklubb för att träffa andra med samma intresse. Det kanske börjar med en valpkurs för att sedan fortsätta med annat som lockar och det finns verkligen mycket att välja på. Från kantarellsök och spår till agility och lydnad på högsta nivå. Välj det som du och din hund tycker är kul, det är ett jättebra sätt att aktivera både hunden och dig själv.

Hundträning och försäkringar

Precis som med allt annat kan det finnas vissa risker med arrangemang inom hundklubben och olika hundsporter. Det kan uppstå skador eller andra problem som gör att din hund behöver vård. Då är ett försäkringsbolag som Lassie guld värt. Försäkra din hund redan från början hos Lassie om du vill ha en bra och pålitlig försäkringslösning för din bästa vän. Du och din hund kan få hjälp och stöd på många sätt av Lassie, inte bara när det uppstått någon form av problem utan även rent allmänt som hundägare eftersom du får både kunskap och stöd via appen. Du kan lära dig massor och samtidigt samla poäng som minskar premien för din försäkring. Och självklart går det att få kompisrabatter för dina vänner i hundklubben också.

Ta hand om din hund

Självklart tar du hand om din hund så bra du bara kan, precis som Lassie vill ta hand om alla hundar med väl genomtänkta försäkringslösningar som både ger kunnigare djurägare och bättre villkor. Tänk på att ett enda veterinärbesök kan bli väldigt dyrt, mycket dyrare än man kanske tror så en bra försäkring är verkligen viktig. Med Lassie får du dessutom fri tillgång till en telefonveterinär som du kan kontakta så fort du är orolig för någonting. Det är en trygghet utöver det vanliga och det kan spara onödiga veterinärbesök för dig och din fyrbente vän.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike